Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tenniserätik Wimbledon London Scene Beach Towel - multicolor

66,00 €

Soovituslik müügihind

60,40 € Säästa 8 %
Tootjakood: 171701761810988880
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Wimbledon London Scene Beach Towel - multicolor

60,40 € Wimbledon London Scene Beach Towel - multicolor
    ST92170
Wimbledon London Scene rannarätik 2023 - Mitmevärviline Kogege Wimbledoni, Briti tennise...rohkem

Wimbledon London Scene rannarätik 2023 - Mitmevärviline

Kogege Wimbledoni, Briti tennise südames asuva Wimbledoni lummavat võlu 'Wimbledon London Scene Beach Towel 2023 - Multicolor' abil. See rätik ei sümboliseeri mitte ainult ühe suurima Grand Slam-turniiri vaimu, vaid toob sinuni ka Londoni ikoonilise siluetiliini suurepärase kujutise. Täiuslik segu kasulikust funktsioonist, suurepärasest kvaliteedist ja loomingulisest disainist - see toode on eksklusiivne Tennis Zone'ile!

Eksklusiivne Wimbledoni disain

Selle rätiku teeb eriti eriliseks Londoni ikooniliste vaatamisväärsuste kunstiline kujutamine, mis on integreeritud Wimbledoni turniiri logo silmapaistva kujutisega. Elavatest mitmevärvilistest trükistest ja keerulistest detailidest saab see silmatorkav rannarätik, mida oleks tore esitleda.

Kvaliteetne käsitöö

See rätik on valmistatud 100% kõrgekvaliteedilisest, 450 g/m2 puuvillast, mis ei piirdu ainult hea väljanägemisega - see pakub võrratut mugavust. See on pehme, imav ja kiiresti kuivav, mis muudab selle usaldusväärseks kaaslaseks kõikidel teie rannas toimuvatel ettevõtmistel. Rätiku mõõtmed on 150x75cm, mis on piisavalt suur, et seda oleks mugav kasutada.

Käepärane kaaslane

Wimbledon London Scene rannarätikuga on kaasas kootud kandekott, mis pakub lihtsat ja stiilset lahendust rannarätiku kandmiseks. See hästi läbimõeldud lisamine tagab mugavuse, ilma et stiili osas järeleandmisi tehtaks.

Grand Slam kollektsioon

See eksklusiivne rannarätik on osa meie erikollektsioonist, mis on pühendatud Grand Slamile - Wimbledonile. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud rätik lubab ainulaadset mugavust. Kollektsioon kujutab endast täiuslikku sulamit sportlikkusest, elegantsist ja kõrgetasemelisest funktsionaalsusest, mis peegeldab selle maineka turniiri olemust, mille teemaks see on.

Astuge rannale tõelises tennise vaimus koos Wimbledon London Scene Beach Towel 2023 - Multicolor. See on vajalik igale tennisearmastajale või Londoni austajaile, kes otsivad sel suvel ainulaadset rannatarvikut.

Toote number: ST92170
Tootekood: 171701761810988880
Põhivärv: mitmevärviline
Materjal: 100% puuvill
Mõõt (pikkus/laius) cm: 150/70
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.