Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisepallid Prince Championship New - 4B

10,00 €

Soovituslik müügihind

8,40 € Säästa 16 %
Tootjakood: 7G240280
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Prince Championship New - 4B

MITMEKAUPA OSTES:
Kogus Ühiku hind
alates 18 tk. 7,90 €
8,40 € Prince Championship New - 4B
    ST85293
Printsi meistrivõistlused Uus - 4B Proffesionaalse mängu ülimat puudutust pakuvad Prince...rohkem

Printsi meistrivõistlused Uus - 4B

Proffesionaalse mängu ülimat puudutust pakuvad Prince Championship New - 4B tennisepallid, mis on teie tipptasemel valik kõrge jõudluse, vastupidavuse ja võrratu kvaliteedi jaoks. Spetsiaalselt kõvade väljakute jaoks loodud pallid lasevad igal põrgatusel suurendada teie mängu põnevust.

Mainekate ITF ja USTA sertifikaatidega varustatud Prince Championship New - 4B tennisepallid tähistavad meistrivõistluste standardeid ja professionaalset kvaliteeti.

Erakordse vastupidavusega tennisepallid on loodud vastu pidama ka kõige intensiivsematele löökidele. Nad säilitavad oma põrke, spinni ja kiiruse pikemaajalise mängu ajal, andes teile järjepideva tulemuse esimesest servist kuni matšpallini.

Prince Championship New - 4B tennisepallide disain ja konstruktsioon muudavad need ideaalseks kõva väljakupinna jaoks. Kogemused suurepärase põrke, kiiruse ja optimaalse mängitavuse kohta, mis tagavad kindla haardumise ja täpse kontrolli igal kõval väljakul.

Toote number: ST85293
Tootekood: 7G240280
Pakend (mitmest osast koosneb): 4
Palli tüüp: survestatud
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.