Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Koła treningowe Adidas AB Wheel

Viimane hind: 17,90 €
See toode ei ole praegu saadaval, kuid võib-olla oled huvitatud järgnevast:
21,00 €

Soovituslik müügihind

Viimane hind: 17,90 € Säästa 15 %
Tootjakood: ADAC-11404
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Toode ei ole saadaval
See toode ei ole praegu saadaval, kuid võib-olla oled huvitatud järgnevast:
SINU JAOKS VALITUD
UUS
Ravipall Toolz Medicine Ball 2kg

Ravipall
Toolz Medicine Ball 2kg

25,00 €
23,90 €
Säästa 4%
UUS
Koła treningowe Toolz Agility Ring 12P Set
Koła treningowe Toolz Agility Ring 12P Set

Koła treningowe
Toolz Agility Ring 12P Set

23,00 €
18,90 €
Säästa 18%
UUS
 Nerf Vortex Aero Howler - yellow

 
Nerf Vortex Aero Howler - yellow

29,00 €
23,90 €
Säästa 18%
17,90 € Adidas AB Wheel
    ST74172
Adidas AB Wheel: Tõsta oma fitness-mängu Parandage oma treeningrežiimi Adidas AB Wheeliga, mis...rohkem

Adidas AB Wheel: Tõsta oma fitness-mängu

Parandage oma treeningrežiimi Adidas AB Wheeliga, mis on hoolikalt loodud teie erinevate treeningvajaduste rahuldamiseks. Võta omaks intensiivse treeningu jõud, mis on tõhusalt suunatud käte, õlgadele, kõhulihastele, reitele, tuharatele ja seljalihastele. Sügav must värvus annab tootele julge ja tuntava võlu, mis sobib teie dünaamilisele treeningkeskkonnale.

Kvaliteet ja vastupidavus

Tootja koodiga ADAC-11404 kaunistatud Adidas AB Wheel on tunnistuseks võrratust ehituskvaliteedist. Ühendades endas tipptasemel materjalid ja suurepärase käsitöö, kehastab see treeningvahend kokkuvõtlikult suurt vastupidavust, mis suudab pikema aja jooksul vastu pidada ekstreemsetele treeningutele. Kogege usaldusväärset treeningrutiini tööriistaga, mis ei tee kompromisse kvaliteedi osas.

Ergonoomika ja funktsionaalsus

AB Wheel on disainitud, pidades silmas teie pingevaba ja produktiivset treeningut. Libisemiskindlad käepidemed on ohtralt vahuga polsterdatud, pakkudes tugevat haardumist ka kõige pingelisemate treeningute ajal. Ratas ise on samuti kaetud libisemisvastase materjaliga, mis tagab tugeva ja turvalise treeningrežiimi. Seega, pange oma treeningvarustus selga ja valmistuge hämmastuma selle vapustava treeningseadme suure funktsionaalsuse ja mugavuse üle.

Mitmekülgne treeningkaaslane

Adidas AB Wheel ei ole lihtsalt treeningvahend; see on mitmekülgne kaaslane, mis aitab teil end vormis hoida, olgu siis kodus või jõusaalis. Selle kompaktne disain võimaldab lihtsat kaasaskantavust ja mugavat hoiustamist, võimaldades teil oma treeningrutiini kaasa võtta kuhu iganes soovite. Nii et muutke oma treening selle uskumatu ratta abil ja tooge välja fitnessi entusiast sinus!

Võtke Adidas AB Wheel oma fitnessi teekonnal kasutusele, et saada kasu treeningust, mis tasakaalustab kvaliteeti, mugavust ja tõhusust.

Toote number: ST74172
Põhivärv: must
Tootekood: ADAC-11404
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.