Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Põhigrip Wilson Pro Performance Grip 1P - grey

11,00 €

Soovituslik müügihind

9,40 € Säästa 15 %
Palli kleepuvus: märg
Mähise paksus: 1,70
Kamm: ei
Tootjakood: WR8438701001
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Variandid:
Põhigrip Wilson Pro Performance Grip (1P) - brown
Wilson Pro Performance Grip (1P) - brown
rohkem
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Wilson Pro Performance Grip 1P - grey

MITMEKAUPA OSTES:
Kogus Ühiku hind
alates 3 tk. 8,90 €
9,40 € Wilson Pro Performance Grip 1P - grey
    ST93145
Wilson Pro Performance Grip 1P - Hall Avastage oma mängu tõeline potentsiaal Wilson Pro...rohkem

Wilson Pro Performance Grip 1P - Hall

Avastage oma mängu tõeline potentsiaal Wilson Pro Performance Grip 1P halli värvi esmaklassilise jõudluse ja elegantse esteetikaga. See tennisemängijatele mõeldud professionaalne standardkäepide pakub geniaalset tehnoloogiat ja erakordset mugavust.

Optimaalne haardumine suurepärase kontrolli saavutamiseks

Wilson Pro Performance Gripil on iseloomulik kleepuv pind, mis võimaldab ülihead haardumist ja ideaalset haardumist. See suure jõudlusega sünteetilisest materjalist valmistatud käepide takistab libisemist, suurendab täpsust ja parandab kontrolli närvesöövate kõrgetasemeliste mängude ajal. Võite olla kindel, et see haare on teie toetuseks igal löögil.

Maailmatasemel mugavus ja tundlikkus

See 1,70 mm paksune tennisegrip pakub silmapaistvat mugavust, vähendades mängija väsimust ja tagades pikemad ning nauditavamad mängud. See professionaalse standardi märja kleepuva käepide aitab teil taluda intensiivseid matše ja nõudlikke treeninguid, pakkudes samas suurepärast summutust ja tundlikkust.

Toote number: ST93145
Ülemähkimiste arv: 1
Palli kleepuvus: märg
Materjal: sünteetiline
Tootekood: WR8438701001
Põhivärv: hall
Mähise paksus: 1,70
Kamm: ei
Kõige väiksemad detailid mängivad sageli tennisemängus väga olulist rolli. Üheks nendest...rohkem
Kuidas valida tennisereketile grippi

Kõige väiksemad detailid mängivad sageli tennisemängus väga olulist rolli. Üheks nendest detailidest on õige ja puhas liimlint ehk grip. Saame eristada asendusgrippe (põhigrippe) ja pealisgrippe. Asendusgripid on olemas iga reketi jaoks, mille ostate. Need on valmistatud plastikust või nahast ja nende paksus on umbes 2 mm. Nende põhiomadusteks on: imendumine, mugavus, paksus. Pealisgripid on õhemad, paksusega u 0,4-0,7 mm. On kasutatud tavalisi grippe, sõltuvalt mängija eelistustest ja gripi paksusest. Märgi pealisgrippe tuntakse hea, kindla gripina, samas kui kuivad gripid on abiks higiste käte puhul. Nad muudavad reketi käepideme kergelt paksemaks, sõltuvalt mähkimismeetodist ja tugevusest. Pealisgripid tuleks ümber vahetada, kui nad kaotavad oma omadused ja muutuvad nähtavalt määrdunuks. 

Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.