Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Jalatsid

Sulge filtrid
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
alates kuni
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sinu valik:
35 alates 35
Filtri jaoks ei leitud ühtegi tulemust!
Saadaolevad suurused:
Jalatsi sisetallad Sidas 3Feet Low
Jalatsi sisetallad Sidas 3Feet Low

Jalatsi sisetallad
Sidas 3Feet Low

38,90 €
50,00 €
Säästa 22%
Saadaolevad suurused:
35 alates 35

Kui sul on juba tennisereket, siis järgmine, mitte vähem tähtis etapp, on valida jalatsid. Tennisejalatsid on väga oluline varustus igale mängijale, olenemata soost, vanusest või mängutasemest.

Tennisemäng sisaldab palju kiireid starte, järske liigutusi ja peatusi. Lühikesed jooksud, hüpped ja pidevad külgliikumised - see kõik on jalale suur koormus, mis võib kiiresti areneda tõsisteks vigastusteks, kui valime valed tennised või, mis veelgi hullem, mängime jalatsites, mis on mõeldud mõnele muule spordialale, näiteks jooksmiseks.

Et saaksid väljakul kiiresti, tõhusalt ja dünaamiliselt liikuda, pead valima jalale ideaalselt sobivad tennised, mis tagavad ennekõige turvalisuse, mugavuse ja mõjutavad positiivselt ka mängu efektiivsust väljakul. Tennisejalatsid on sarnased teiste spordijalatsitega, kuid neis on tugevdatud piirkonnad, et tagada hea haarduvus ning liikumisvabadus, sh jõnksutused ja libisemine. Enne tenniste ostmist peaksid kaaluma, millisel pinnal kõige rohkem mängid. Müüme tenniseid muru-, savi- ja kõvakattega pindadele. Kõikidel juhtudel on soovitav valida sobiva tallaga jalatsid.

Müügil on ka all court tennised iga kõvakatte jaoks. Nende valmistamistehnoloogia lubab neis turvaliselt mängida ka muru- ja savikattel. Sellist tüüpi jalatsite välistald on väga vastupidav ja sisaldab suures koguses vaibutajaid, et mitte koormata mängija jalgu ja liigeseid, samal ajal tagades maksimaalse haardumise pinnasega kiirel hüppel palli suunas. Savikattejalatsi välistallal on kalasabamuster, mis tagab maapinnal väga hea haarduvuse. Samuti lihtsustab see pärast mängimist talla puhastamist. Savikatteijalatsi pealisosa on vastupidav, toetades pallile dünaamilist lähenemist ja maapinnal libisemist. Talla konstruktsioon on aga üsna õrn ja seetõttu kulub kõvakattega platsil mängides kiiremini. Nii looduslike kui ka kunstlike muruväljakute jaoks valime lamedamad jalatsid, millel on palju väikeseid kumminagasid. Selline konstruktsioon vähendab libisemisohtu isegi märjal murul. Mis siis, kui mängid erinevatel pindadel? Parim valik on osta kaks paari tenniseid, üks saviväljakute ja teine kõvakattega väljakute jaoks. Kui aga mängid harva, siis sobivad universaalse tallaga jalatsid (all court). Teeme kokkuvõtte! Tennisejalatsite valimisel veendu, et need sobiksid ideaalselt sinu jalaga. Korrektselt istuvad tennised peaksid liikumise ajal tagama stabiilsuse, kuid ei tohiks varbaid ega kandasid hõõruda. Soovitame valida vaibutussüsteemiga mudelid, et vähendada liigeste koormust. Heade tenniste materjal peab olema pehme ja elastne, et õhk saaks tõhusalt tsirkuleerida. Hingav võrk töötab siin kõige paremini.

Tennis Zone kauplus on koht, kust leiad naiste ja meeste tennisejalatsid kõigilt juhtivate spordijalatsite kaubamärkidelt, sealhulgas Adidas, Asics, Babolat, Fila, Head, Joma, Lotto, Nike, Yonex. Meie lai valik sisaldab maailma uusimaid tennisekollektsioone ja trende. Meil on mudeleid, millega mängivad planeedi parimad mängijad. Siin ootab sind mitusada paari igas suuruses tenniseid.

Jaotus „Soodus“ sisaldab eelmiste kollektsioonide jalatseid. Parimaid hindu tasub tasub sealt otsida! Ära unusta vaadata jaotust „Juunioride jalatsid“ kõige noorematele mängijatele. Sind huvitab, kuidas valida õigesti tennisejalatsi suurus? Soovitame lugeda artikleid meie blogis, et kogu protsessi sujuvamaks muuta.

Vajad abi tenniste valimisel? Kasuta võimalust ja võta ühendust meie kvalifitseeritud konsultantidega, kes annavad sulle hea meelega lisateavet.

Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.