Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Padelireket Pro's Pro Cyclone

91,90 €
Tootjakood: X111
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
3 tk.

Pro's Pro Cyclone

91,90 € Pro's Pro Cyclone
    ST87766
Pro's Pro Cyclone - tasakaalustatud võimsus ja mugavus Avastage täiuslik segu võimsusest ja...rohkem

Pro's Pro Cyclone - tasakaalustatud võimsus ja mugavus

Avastage täiuslik segu võimsusest ja mugavusest Pro's Pro Cyclone padel-mängijaga. Selle ainulaadne koostis on loodud nii algajate kui ka harrastajate erivajaduste rahuldamiseks.

Dünaamiline disain ja jõudlus

Oma uimastava musta värviga paistab Pro's Pro Cyclone silma kui stiili ja jõudluse sümbol. See pakub tänu oma asjatundlikult konstrueeritud süsiniku- ja klaaskiudraamile tugevat segu võimsusest ja kontrollist. See hoolikas komposiitkonstruktsioon pakub muljetavaldavat vastupidavust, et vastu pidada jõulisele mängule, pakkudes samal ajal suurepärast mugavust.

Suurepärane materjalikonstruktsioon

Pro's Pro Cyclone'i reketil on süsinikkiust raam, mis pakub ideaalset tasakaalu jäikuse ja paindlikkuse vahel, tagades õige jõu ja kontrolli suhte. Ümbritsetud klaaskiust väliskihiga, tagab see kindla löögisummutuse, et vähendada teie käe koormust, pakkudes lihtsat ja mugavat mängu kogu mängu vältel.

Lisatarvikud lisaturvalisuse tagamiseks

Reketiga on kaasas tugev randmerihm, mis lisab turvalisust. See läbimõeldult lisatud lisatarvik tagab, et hoiad oma reketit intensiivsete vahetuste ja võimsate löökide ajal kindlalt kinni, vähendades juhusliku libastumise või kukkumise võimalust.

Toote number: ST87766
Tootekood: X111
Materjal: klaaskiud süsinikkiud
Kate: ei
Põhivärv: must
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.