Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Płotki treningowe Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40 €
Tootjakood: V232
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40 € Pro's Pro Hurdle 9" - orange
    ST93351
Pro's Pro Hurdle 9" - oranž: Ultimate Training Hurdle koordineeritud soorituse saavutamiseks...rohkem

Pro's Pro Hurdle 9" - oranž: Ultimate Training Hurdle koordineeritud soorituse saavutamiseks väljakul.

Tutvustame Pro's Pro Hurdle 9" elavat oranži värvi, kõrgetasemelist treeningtarvikut, mis aitab viia teie soorituse väljakul täiesti uuele tasemele. See praktilisuse ja kiiruse ideaalset kombinatsiooni sisaldav tõkkepuu on terviklik treeningvahend sportlastele, kes soovivad treeningu ajal parandada oma koordinatsioonioskusi.

Vastupidav ja kerge disain

See treeningtõkke esitleb kerget, kuid vastupidavat konstruktsiooni, mis tagab sujuva ja tõrgeteta kasutamise intensiivsete treeningute ajal. Ekspertide poolt vastupidavust silmas pidades disainitud Pro's Pro Hurdle toob kaasa kestva jõudluse pikaajaliseks kasutamiseks. Vaatamata kivikindlale vastupidavusele on see uskumatult kerge, võimaldades hõlpsat transportimist treeninguks teel olles, kus iganes ja millal iganes.

Ideaalsed mõõtmed sportliku treeningu jaoks

Pro's Pro Hurdle 9" on hoolikalt arvutatud kõrgusega umbes 24 cm ja laiusega umbes 46 cm, seega sobib see igale suurusele ja vanusele. See pakub sportlastele maksimaalset lihtsust, et lisada see oma treeningstsenaariumidesse, ilma et see häiriks nende rütmi või sooritust.

Lihtne ja ohutu kasutada

Ohutus on õige treeningvahendi valimisel ülioluline tegur ja Pro's Pro Hurdle 9" tagab just selle. Selle mitteohtlik disain koos sileda viimistlusega minimeerib juhuslike vigastuste riski, tagades ohutud treeningtunnid igas kaliibris sportlastele.

Pakend ja tootja kood

Pro's Pro Hurdle 9" - oranž on pakendatud ükshaaval, et tagada ohutu transport, üks seade on pakitud kasti. Selle toote tootekood on V232.

Parandage oma treeninguid Pro's Pro Hurdle 9" - oranžiga

Tooge uuendusi ja värvi oma treeningutesse Pro's Pro Hurdle 9" - oranžiga. Varustage end selle takistusega ja parandage koordinatsiooni, osavust ja kiirust kultiveerides jõudlustaset, mis tõstab teie efektiivsust väljakul hüppeliselt. On aeg tõhustada oma treeningmängu selle professionaalse tõkkepuu abil.

Toote number: ST93351
Tootekood: V232
Pakend (mitmest osast koosneb): 1
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.