Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Koonused SKLZ Reactive Agility Cone - multicolor

52,90 €
Tootjakood: 10665
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
1 tk.

SKLZ Reactive Agility Cone - multicolor

52,90 € SKLZ Reactive Agility Cone - multicolor
    ST91711
Tõsta oma treeningmängu SKLZ Reactive Agility Cone'iga - Multicolor Valmistu tõstma oma...rohkem

Tõsta oma treeningmängu SKLZ Reactive Agility Cone'iga - Multicolor

Valmistu tõstma oma treeningrutiini uuele tasemele tugeva ja dünaamilise SKLZ Reactive Agility Cone komplektiga. Komplekt on kohustuslik treeningvahend spordiharrastajatele, kes soovivad laiendada oma osavust ja suurendada sportlikku sooritust.

Toote omadused

See komplekt sisaldab kaheksat agility-koonust, mis esitlevad nelja elavat tooni, elavdades iga treeningut nende värvipritsmete ja stiiliga, aidates samal ajal kiiret visuaalset äratundmist. Iga koonus on erineva arvuga, tagades treeningute lõputu kohandamise. Üks selle komplektiga seotud märkimisväärne tipptase on selle turvaline disain. Koonused on valmistatud paindlikust ja vastupidavast materjalist, mis on loodud nii, et need annavad löögi korral järele, vähendades vigastuste ohtu kõrge intensiivsusega harjutuste ajal. Iga koonus on suurepäraselt valmistatud, lubades vastupidavust ja pikaealisust.

SKLZ Reactive Agility Cone'i eelised

SKLZ Reactive Agility Cone komplekt on rohkem kui lihtsalt ahvatlev; see on samm eduka ja tasakaalustatud treeningrežiimi suunas. Agility-koonuste kaasamine treeningutesse aitab parandada koordinatsiooni, manööverdada osavalt läbi kitsaste kohtade ja eskaleerida reaktsiooniaega, võimendades teie jõudlust erinevates sporditegevustes. Kasutage neid koonuseid võistlusharjutuste, jalaväliharjutuste, kiiruskontrolli ja paljude teiste harjutuste jaoks. Laske oma fantaasial vabalt tegutseda ja mitmekesistage oma treeningkava SKLZ-i abil.

SKLZ kohta

SKLZ on juhtiv kaubamärk, mis paistab silma tulemuslikkust suurendavate spordivarustuse pakkumisega. Meie tootesarja laiendatud kogemuse saamiseks külastage meie veebisaiti ja uurige SKLZ-i maailma.

Toote parameetrid

- Kogus: 8 - Põhivärv: Mitmevärviline - Tootja kood: 10665 Kokkuvõttes on SKLZ Reactive Agility Cone transformeeriv lisa teie treeningruumile. Need võimaldavad mitmekülgset treeningut, soodustades ülimat sportlikku libisemist ja kiirust. Uuendage oma treeningharjutusi juba täna ja kogege uuesti määratletud spordirutiini.

Toote number: ST91711
Arv (tk): 8
Põhivärv: mitmevärviline
Tootekood: 10665
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.