Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennise kotid Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

129,00 €

Soovituslik müügihind

113,40 € Säästa 12 %
Reketite arv (tootja järgi): 15
Termilise isolatsiooni taskud: 1
Taskud tarvikute jaoks: 1
Tootjakood: WR8021303001
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

113,40 € Wilson ELITE 15 PK - black/bronze
    ST93998
Wilson ELITE 15 PK tennisekott - must/pruun Tutvustame Wilson ELITE 15 PK - klassikaline,...rohkem

Wilson ELITE 15 PK tennisekott - must/pruun

Tutvustame Wilson ELITE 15 PK - klassikaline, stiilne ja praktiline kott, mis on valmistatud iga ambitsioonika tennisisti hoiuvajaduste rahuldamiseks.

Näitlik mahutavus ja organiseeritavus

See kott uhkeldab muljetavaldava mahutavusega kuni 15 reketit. Sellel on kolm mahukat põhikambrit, mis pakuvad piisavalt ruumi kogu varustusele. Üks neist on varustatud termoisolatsiooniga, mis kaitseb teie reketeid ja keeled ekstreemsete temperatuuride eest, mistõttu sobib see kott ideaalselt iga ilmaga.

Uuenduslikud disainiomadused

Lisaks avarale sisemusele on Wilson ELITE 15 PK-l ka täiendav tõmblukuga välistasku väiksemate tarvikute jaoks. Kvaliteetsest, plekikindlast materjalist valmistatud kott jääb mängu järel suurepärase väljanägemisega. Uuenduslik vertikaalne käepide võimaldab püstist hoiustamist, optimeerides ruumi ja mugavust nii väljakul kui ka väljaspool seda. Lisatud on ka äärmiselt praktiline paar reguleeritavat, ergonoomilist rihma mugavaks kandmiseks ja mugav käepael, mida saab omavahel ühendada.

Stiilne esteetika, vastupidav konstruktsioon

Koti must ja pronksine disain õhkab elegantset ja ajatut välimust. Hoolikalt ehitatud ja iga detail on esmatähtis, see kott ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne täiendus teie tennisevarustusele. Kui otsite kotti, mis vastaks teie pühendumisele ja armastusele mängu vastu, siis Wilson ELITE 15 PK on teie ideaalne valik. Selle suurus, funktsioonid ja stiilne disain teevad sellest tõsiste tennisistide jaoks kohustusliku aksessuaari. Ära kõhkle - tõsta oma mängu juba täna Wilsoni kvaliteedi ja vastupidavusega.

Toote number: ST93998
Põhivärv: must
Tootekood: WR8021303001
Reketite arv (tootja järgi): 15
Sektsioonide arv: 3
Termilise isolatsiooni taskud: 1
Taskud tarvikute jaoks: 1
Jalatsiosakond: ei
Jalatsitasku: ei
Rakmed: 2
Mõõdud (pikkus/kõrgus/laius) cm: 76/33/35,6
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.