Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisekeeled Head Sonic Pro Edge (200 m)

% SOODUSMÜÜK %
92,00 €

Soovituslik müügihind

65,90 € Säästa 28 %
Viimane madalaim hind:
66,90 € (-1%)

Selle toote viimase 30 päeva madalaim hind.

Tootjakood: 285513-AN
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Variandid:
Tennisekeeled Head Sonic Pro Edge (12 m)
Head Sonic Pro Edge (12 m)
rohkem
65,90 € Head Sonic Pro Edge (200 m)
    ST14713.2
Soovitatavad tooted
REKLAAM
Tennisekeeled Head Velocity MLT (200 m) - black

Tennisekeeled
Head Velocity MLT (200 m) - black

126,00 €
91,90 €
Säästa 27%
REKLAAM
Tennisekeeled Head Velocity MLT (200 m) - blue

Tennisekeeled
Head Velocity MLT (200 m) - blue

126,00 €
91,90 €
Säästa 27%
REKLAAM
Tennisekeeled Head Velocity MLT (200 m) - pink

Tennisekeeled
Head Velocity MLT (200 m) - pink

126,00 €
91,90 €
Säästa 27%
% SOODUSMÜÜK %
Tennisekeeled Head HAWK Rough (120 m) - antracite

Tennisekeeled
Head HAWK Rough (120 m) - antracite

115,00 €
82,40 €
Säästa 28%
REKLAAM
Tennisekeeled Head Velocity MLT (200 m) - natural

Tennisekeeled
Head Velocity MLT (200 m) - natural

126,00 €
91,90 €
Säästa 27%
Head Sonic Pro Edge (200 m) Laiendage oma oskusi tenniseväljakul Head Sonic Pro Edge'iga, mis...rohkem

Head Sonic Pro Edge (200 m)

Laiendage oma oskusi tenniseväljakul Head Sonic Pro Edge'iga, mis on erakordselt mitmekülgne tennisepael, mis on loodud selleks, et pakkuda mängimise ajal täiendavat kontrolli, pöörlemist ja vastupidavust.

Detailidele orienteeritud disain

Head'i Control-seeria stringide esindajana paistab muljetavaldav Head Sonic Pro Edge silma oma unikaalse viiekandilise struktuuriga. See eriline disain annab tänu viieservalisele profiilile lisaspinni, mis on omadus, mis sobib hästi mängijatele, kes otsivad mängude ajal täiendavat annust pöörlemist.

Materjal ja konstruktsioon

Kvaliteetsest kopolüestrist hoolikalt valmistatud tennise nöör peegeldab pehmet molekulaarkonstruktsiooni, mis mängib tohutut rolli uskumatu tugevuse pakkumisel jõuliste ja dünaamiliste mängude ajal. See väljendab ülimat kvaliteeti, mis räägib sitkusest, olles ideaalne mängijatele, kes järgivad agressiivset mängustiili.

Toote number: ST14713.2
Tootekood: 285513-AN
Keele pikkus: 200
Keele profiil: viisnurkne
Sruktuur: ühekiuline
Materjal: co-polyester
Omadused: tunne tugevus pööre
Põhivärv: must
Tennisereketi jõuallikaks on tema keeled – vähemalt nii me ütleme. Aga see on tõsi. Mängu...rohkem
Kuidas valida tennisereketile keeli?

Tennisereketi jõuallikaks on tema keeled – vähemalt nii me ütleme. Aga see on tõsi. Mängu kvaliteet sõltub oluliselt keele tüübist ja tema pingusest (mõõdetuna kilogrammides 20 ja 30kg vahemikus). Tänapäeval on üha rohkem reketeid müügil ilma keelteta. See tuleneb sellest, et iga tennisist tahab valida keele ja selle pinguse vastavalt oma eelistustele. Väga sageli on soovitatud vahetada ostes peal olev keel (kui ta peal on) välja  uue vastu. Tehases pandud pingus koos möödunud ajafaktoriga võivad viia nõrga mänguni, hoolimata sellest, et sai valitud hea reket. Keelt valides pead arvestama selle elastsust ja läbimõõtu. Pingus, mille jaoks keel on arvestatud, on tavaliselt tootja poolt antud ja sõltub enamasti raami vastupidavusest. Keeltel on üks oluline puudus - neid tuleb regulaarselt vahetada. Keele vahetamise sagedus sõltub peamiselt mängija löökide tugevusest, mängu sagedusest; keele läbimõõdust; pallide tüübist (rasked pallid põhjustavad keele kiiremat purunemist); juhusest (ebapuhas löök raami pihta); keele niiskusest (loomasoolest valmistatud looduslikud keeled katkevad eriti sageli). Keeli on soovitatav vahetada vähemalt üks kord aastas, isegi kui need ei ole  katki läinud. Seda sellepärast, et keel kaotab aja jooksul mõningaid omadusi: eriti elastsust temperatuuri muutustel ja pingust, mis väheneb mängimise tagajärjel. Me ei kohanda keelt reketiga. Keele valime mängustiili ja enda eelistusi arvestades.

Keelte tüübid

On olemas mitut sorti tennisereketi keeli, sõltuvalt sellest, millisest materjalist ja kuidas nad on valmistatud. Materjalide osas saame eristada: kõige vähem mugavad (traat), mugavamad keeled, pehmed (polüestrist keeled), sünteetilised, kõige mugavamad, kuid samas kallid naturaalsed keeled, mis on kõige vähem vastupidavad. Arvestades struktuuri, saame eristada monofilamentseid ja mitmekihilisi keeli - väga mugavad kombinatsioonina, hea mängitavuse ja vastupidavusega. Nende kahe ekstreemsuse vahel on variatsioonid: alates südamikust ühe kattega, mitme kattega ja erilise välimise kattega (nelinurkne ristlõige) kuni erinevate materjalide kasutuseni samade keelte puhul.

Keele pingus

Keele pingus on väga oluline löögi kontrollimiseks ning keele paindlikkuseks ja vastupidavuseks. Keele pinguse vähendamine muudab keele mugavamaks (vähendab paremini vibratsiooni) ja elastseks. Ilmub „batuudiefekt“, mis põhjustab jõu suurenemist ja kontrolli vähenemist. Kõrgem keelepingus tekitab vastupidist reaktsiooni.

Läbimõõt

Keele läbimõõt mõjutab eriti vastupidavust ja paindlikkust. Keele läbimõõt on täpsustatud millimeetrites vahemikus 1,1-1,4 mm. Mida väiksem on keele läbimõõt, seda suurem on paindlikkus. Mida suurem on paindlikkus, seda suurem on “batuudiefekt” ja seda kiirem on pall, kuid samas mida rohkem paindlikkust, seda tuntavam on vibratsiooni vähenemine (rohkem mugavust). Paksem keel tähendab kõvemat keelt – vibratsiooni halvemat vähendamist –ja vähem mugavust. Mängijad, kes kasutavad palju pöörlemist, peaksid valima õhema keele, sest see aitab pöörlemist genereerida. Kuid mida õhem on keel, seda vähem on vastupidavust. Lisaks sellele sõltub keele suurus keele  mustrist. Keele mustri sulgemiseks tuleks valida õhema suurusega keel.

Keele mängitavus ja vastupidavus

Kahjuks on nii, et mida mängitavam on keel, seda vähem vastupidav ta on. Suurimat vastupidavust pakuvad paksud ühekiulised keeled, samas kui õhukesed mitmekiulised ja looduslikud keeled tagavad parima mängitavuse. Kõik praegu turul saadaval olevad keeled on nende kahe keeletüübi kombinatsioon ning kujutavad endast kompromissi mängitavuse ja vastupidavuse vahel. Ei ole olemas keeli, mis garanteerivad mõlema keele parameetreid.

Reeglid, mida keele väljavahetamisel tasub järgida

- õhemad keeled genereerivad pöörlemist paremini

- pehmemad keeled vähendavad vibratsiooni paremini kui raskemad keeled

- õhemad ja paindlikumad keeled võimaldavad kiiremat pallilööki

- õhemad keeled tuleks valida reketite jaoks, millel on suletud keelemustrid ja väiksem pea suurus

- väga jäikade reketite puhul ei maksa kasutada väga kõvu ja pakse keeli

- jäigad, monofilamentsed keeled on vastupidavamad

- multifilamentsed keeled on mugavamad, kuid vähem vastupidavad

- paindlikud keeled pakuvad paremat kiirendust kui jäigad keeled  

- suletud keelemustrid (nt 18/20) pakuvad paremat kontrolli, kuid neil on vähem jõudu ja vinti (pöörlemisvõimet)

- avatud keelemustrid

- avatud keelemuster (nt 16/19) suurendab jõudu ja pöörlemisvõimet, samas on kontroll nõrgem

- suuremate peadega reketid pakuvad paremat dünaamikat ja pöörlemisvõimet, kuid vähendavad kontrolli

- kõrgemad keelepingused pakuvad paremat kontrolli ja pöörlemisvõimet

- madalam keelepingus pakub paremat dünaamikat ja pöörlemisvõimet („löögid tungivad sügavamale reketi sisse“), kuid kontroll ja vastupidavus on kehvem

- õhukesed keeled on tervislikumad ja mängitavamad, kuid vähem vastupidavad

-paksemad keeled pakuvad paremat vastupidavust

-paindlikud keeled on mugavamad, eriti tennise küünarnukiga mängijate jaoks.  Samas pakub see paremat pöörlemisvõimet ja jõudu, ehkki vastupidavus väheneb. 

-jäigad keeled pakuvad paremat vastupidavust, kuid samas on mängu mugavus ja jõud väiksemad 

Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.