Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisereket Wilson Blade 100L V8.0

% SOODUSMÜÜK %
249,00 €

Soovituslik müügihind

171,90 € Säästa 31 %
Viimane madalaim hind:
171,90 €

Selle toote viimase 30 päeva madalaim hind.

Kaal (g): 285
Reketipea mõõt (cm2): 645
Balanss (mm): 330
Keelemuster: 16/19
Tootjakood: WR078911
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
See toode sisaldab tasuta saatmist
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
171,90 € Wilson Blade 100L V8.0
    ST79612.1
Wilson Blade 100L V8.0 Tutvustame Wilson Blade 100L V8.0, mis on jätkuks ikoonilisele...rohkem

Wilson Blade 100L V8.0

Tutvustame Wilson Blade 100L V8.0, mis on jätkuks ikoonilisele Blade-seeriale, kuid on moderniseeritud ja kaasaegsele tennisele sobivaks muudetud. See mudel on varustatud ammendava nimekirja tipptasemel tehnoloogiatega, mis on spetsiaalselt loodud teie jõudluse taseme tõstmiseks ja väljakul silmapaistvamaks muutmiseks. See esindab täiuslikku segu võimsusest, pöörlemiskontrollist ja täpsusest, määratledes professionaalse reketi uue mõõdupuu.

Omadused ja disain

Blade 100L reketi pea pakub lisaks suurepärase jõu ja spinnile juurdepääsu pakkumisele ka vajalikku kontrolli, aidates kaasa üldisele efektiivsuse suurenemisele. Tänu tasakaalule, mis on kergelt kallutatud reketi raskuskeskme suunas, tagab see optimaalse kompromissi löökide kontrolli ja dünaamika vahel.

Märkimisväärne tehnoloogia

Wilson Blade 100L V8.0 ühendab endas mitmeid murrangulisi tehnoloogiaid, sh: - FORTYFIVE suurema paindlikkuse ja stabiilsuse tagamiseks - DIRECT CONNECT TECHNOLOGY parandab mängutunnetust ja suurendab mängija ühendust palliga - TOP GRIP TAPER pakub mugavamat ülemise käe haaret - BRAIDED GRAPHITE+BASALT parema paindlikkuse ja palli parema tabamise tagamiseks - PARALLEL DRILLING järjepideva ja andestavama keelpinna reaktsiooni tagamiseks - ERGONOMIC END CAP pakub pehmet ja mugavat haardumist.

Eripakkumine!

Meil on hea meel pakkuda iga reketi ostu puhul tasuta komplekti Luxilon ECO Power 1,25 mm stringi ja hooldust.

Toote number: ST79612.1
Tootekood: WR078911
Reketite sarjad: Blade
Kaal (g): 285 ? rohkem
Reketipea mõõt (cm2): 645 ? rohkem
Balanss (mm): 330 ? rohkem
Keelemuster: 16/19 ? rohkem
Reketi raami jäikus (RA): 69 ? rohkem
Pikkus (cm): 68,6 ? rohkem
Reketi raami laius (mm): 22/22/22 ? rohkem
Materjal: grafit
Põhivärv: mitmevärviline
Keel: ei
Kate: ei
Summutaja: ei
Tehnoloogiad
Parallel Drilling
Top Grip Taper
FortyFive
Direct Connect Technology
ERGONOMIC END CAP - Wilson
Õige tennisereketi valimine on kindlasti esimene otsus, millega vastakuti seisate, kui...rohkem
Kuidas valida tennisereketit?

Õige tennisereketi valimine on kindlasti esimene otsus, millega vastakuti seisate, kui otsustate alustada oma tenniseseiklust. Ükskõik, kas ostate oma esimest reketit või teete sellele hiljem täiendusi, tundub valik keeruline olevat. Niisiis, et seda protsessi veidi lihtsustada, näitan teile reketi üldisi omadusi ja üksikute parameetrite mõju mängu toimimisele.

Õige reketi valimine kohe esmapilgul tundub olevat äärmiselt keeruline. Neli kõige olulisemat asja, mida peate kohe oma tennisistitee alguses teadma, on kaal, reketipea pindala, tasakaal, kasutatud materjalid ja käepideme suurus. Järgmise asjana peaksite arvestama selliste parameetritega nagu raami jäikus või nn kiigekaal. 

 

1. Tennisereketi kaal - Tennis racket weight

Kui rääkida täiskasvanute jaoks mõeldud reketite kaalust, siis need jäävad vahemikku 200–300 grammi. Sellest parameetrist oleneb eelkõige stabiilsus. Algaja jaoks peaks reket olema kergekaaluline, et hõlbustada manööverdamist ja arendada välja õiget tehnikat. Kergekaaluline varustus vähendab ka käe ülekoormamise võimalust. Algajad meesmängijad peaksid panustama reketitele kaaluga 270–285 grammi. Naiste puhul tuleks mõelda isegi kergematele – eelistatavalt vahemikus 260-270 grammi. Kaalu suurenedes muutub raam stabiilsemaks, nii et kui jõuate kesktasemele, sobivad 280–300-grammised reketid ja edasijõudnud mängijal võib tekkida kiusatus kasutada üle 300-grammiseid reketeid.

 

2. Tennisereketi pea pindala  - Tennis racket head area

Reketis olev jõud tekib peamiselt selle peast, seega alguses peaks pea pindala olema suur. 100 ruuttolli (645 ruutsentimeetrit) on miinimum, kuid veelgi parem oleks laiendatud pea – 102 ruuttolli (660 ruutsentimeetrit) või 105 ruuttolli (675 ruutsentimeetrit). Suurem pea tähendab suuremat jõudu, mis kõige tähtsam, suuremat ideaalse löögi ala (andestatakse rohkem vigu). Kogemuste kasvades muutuvad sobivamaks 100 ruuttollised või väiksemad reketid – siis on pallitunnetus ja kontroll reketi üle parem.

 

3. Kasutatud materjalid - Used materials

See on algajate jaoks kõige tundlikum teema, peamiselt seetõttu, et sellel on hinnale kõige suurem mõju. Kõrgema tootmiskvaliteediga kaasnevad ka suuremad kulud varustuse jaoks – see pole  küll nähtus, mis esineb ainult tennise puhul. Reketid võivad olla valmistatud alumiiniumist, grafiitkomposiidist ja grafiidist. Esimene variant on kõige vähem kasutoov, kui te just ei võta tennist kui ühekordset tegevust. Alumiiniumist reketid on kiired kuluma ja koormavad liialt teie kätt. Alumiiniumist reketite pikemaajaline kasutamine võib tekitada vigastusi, mis teie jaoks edaspidise tennisemängu lausa välistavad. Grafiitkomposiidist valmistatud tennisereketid on vahepealne variant – osa neist on valmistatud alumiiniumist, kuid põhielemendid on tehtud paremate omadustega alumiiniumist. Need on odavamad kui täielikult grafiidist valmistatud reketid. Grafiitreketid tagavad jõulisema mängu, parema kontrolli mängu üle, mugavuse ja mis võibolla kõige tähtsam – tervise. Grafiitreketid on küll kõige kallimad, kuid neisse tasub investeerida, kuna on täiesti kindel, et need ei avalda teie tervisele mitte mingisugust negatiivset mõju. Uusimad juhtivate mängijate poolt reklaamitud grafiitraketi mudelid saavad sageli täiustust  uute tehnoloogiate näol. Tehke tutvust uusimate grafiitreketitega! Samade reketite varasemaid mudeleid leiab nüüdseks palju odavama hinnaga. Otsige hetkel käimasolevaid grafiitreketite soodusmüüke!

 

4. Käepideme suurus - Grip size

Hoolimata teie mängutasemest on teadmised selle kohta olulised, ehkki paljud inimesed jätavad selle aspekti mõtlematult tähelepanuta. Korralikult valitud käepideme puhul pole tegu mitte ainult käe vigastamise riski vähendamisega, vaid asi on ka käepideme mugavuses ja reketitunnetuses. Vana ja äraproovitud reegel on:  käepide on õige, kui teise käe nimetissõrm mahub mängukäe pöidlapäka  ja keskmise sõrme vahele. Haarates mängukäega reketi, eelistatavalt eestkäehaardega ja surudes käe pidemele, tekib sõrmeotste ja käelaba vahele vahe. Paneme sellesse vahesse teise käe nimetissõrme. Kui see sinna täpselt mahub, on käepideme suurus õige. Kui ruumi jääb üle, on pide liiga suur. Kui nimetissõrm hästi vahesse ei mahu, on suurus liiga väike. Käepideme suuruse puhul loeb ainult käelaba suurus, mitte mängija pikkus. Teavet selle kohta, kuidas valida sobiva suurusega käepide, leiate meie artiklist: "Tennisereketi käepideme suurus - kuidas seda mõõta?" 

 

5. Reketiraami jäikus - Racket frame stiffness

Jäikus annab meile märku raami deformatsiooni ulatusest, kui raam palliga kokku puutub. Seda parameetrit mõõdetakse RA ühikutes. Jäigemad reketid võimaldavad tugevamat lööki, kuid seevastu kandub randmele rohkem vibratsioone. Paindlikud reketid võimaldavad palli üle paremat kontrolli hoida ja randmel on vähem stressi. Sõltuvalt paindlikkusest võime eristada kolme reketite rühma - elastsed raamid (<RA), keskmise paindlikkusega raamid (60-69 RA) ja jäigad raamid (> 70 RA).

 

6. Tennisereketi tasakaal  - Tennis racket balance

Tasakaal täpsustab punkti, kus asub reketi massikeskus. Seda mõõdetakse millimeetrites (mm) või sentimeetrites (cm), käepideme kannast kuni massikeskuseni. Reketid on tavaliselt kolme erineva kaalujaotusega – raske peaga reketid, ühtlase kaalujaotusega reketid ja kerge peaga reketid. Kui tasakaalu peetakse käepidemel asuvaks (kerge pea), kui vahemaa on 325 mm, neutraalse kaalujaotuse puhul on vahemaa 325.335 ja kui see on üle selle, on reket tasakaalustatud reketi pea peal. Kui tasakaal nihkub pea poole, võimaldab see mängijal rakendada rohkem mõjuvat jõudu. Kui massikeskus nihutatakse käepideme poole, on reketit lihtsam manööverdada ja kontrollida. Algajatel (lühikese kiigega) soovitatakse  kasutada reketit neutraalses ehk ühtlases tasakaalus, või tasakaalus, mis liigub kergelt pea poole, mis annab löökidele rohkem dünaamikat. On oluline tähele panna, et tasakaalu täpsustatakse reketitel, millel ei ole keeli – kui keeled on peal, nihkub massikeskus u. 10mm pea suunas. 

 

7. Kiigekaal - Swingweight

 

Tõeline reketite kaalu tunne tekib kiikumise ja löögi ajal. Mida suurem indeks, seda kõrgem on inerts. See parameeter koosneb saadud massist ja selle jaotusest reketil, tasakaalust ja raami aerodünaamikast (mida mõjutavad pea paksus, kuju ja suurus). Mida suurem on indeks, seda suurem on inerts ja seda raskem on reketiga manööverdada, kuid see tekitab (suurema kiiruse tõttu) rohkem energiat.

Käepide on tennisereketi osa, mida mängija käes hoiab. Käepideme suurus...rohkem

Käepide on tennisereketi osa, mida mängija käes hoiab. Käepideme suurus määrab selle ümbermõõdu. Tenniseseikluse alguses on meil sageli probleeme õige suurusega käepideme  valimisega. Siinkohal esitame teile selle probleemi jaoks lahenduse.  

 

 Ameerika märgised

[cale / ≈ cm]

Euroopa märgised
4 / ≈ 10   0
4 1/8 / ≈ 10,4 1
4 1/4 / ≈ 10,8 2
4 3/8 / ≈ 11 3
4 1/2 / ≈ 11,4 4
4 5/8 / ≈ 11,8 5
>br>

Te ei leia käepideme suuruse märgistust sentimeetrites. Selle hõlbustamiseks teisendasime tollid sentimeetriteks, et aidata teil valida õige suurus. See tuleb kasuks, kui te ei saa poes reketit proovida, nt. kui soovite reketi osta veebipoest.  

Teave käepideme suuruse kohta asub tavaliselt selle põhjal. Käepideme suurus on väga oluline, kuid vastupidiselt pea suurusele mitte sellepärast, et erinevad suurused võimaldavad tekitada mängu jooksul erinevaid efekte. Käepideme ümbermõõt peab täpselt vastama mängija käemõõdule, alles siis võib mängija olla veendunud, et tema haare saab olema kindel, reket tema käes on stabiilne ja rannet ei pingutata üle.

Esimese meetodi puhul pole reketit vaja, mõõta saab lihtsalt joonlaua abil

raczka2lGsws3NSp1khS

1. Sirutage käelaba välja ja mõõtke pikkus peopesa keskpunktist kuni sõrmusesõrme otsani.
2. Tulemust tuleks võrrelda suurustabeliga, mille esitasime ülalpool selle kohta, milline käepidemesuurus tuleks valida. 

 

Teine meetod, mille puhul võime kontrollida, kas teatud käepide on meile sobiv, toimib ainult siis, kui meil on valida mitme erineva suurusega käepideme hulgast. Kui seda võimalust pole, võite alati kasutada oma sõbra reketit ja proovida, kas käepide teile sobib.

 

raczkajwdBCCmxRNScD 

1. Haarake reket, nagu ülalpool oleval pildil näidatud.

2. Kui teise käe nimetissõrm mahub mängukäe pöidlapäka ja sõrmeotste vahele, tähendab see, et käepideme suurus on õige.

3. Kui pöidlapäka ja sõrmeotste vahel on liiga palju ruumi ja nimetissõrm ei täida kogu seda ruumi ära, tähendab see, et käepide on liiga suur ja peaksite valima väiksema ümbermõõduga käepideme. 

4. Kui nimetissõrm vahesse ei mahu, tähendab see, et käepide on liiga väike ning teil tuleks valida suurema ümbermõõduga reket.

Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.