Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Dyski poślizgowe SKLZ Court Slidez

38,40 €
Tootjakood: SLDS-001
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
1 tk.

SKLZ Court Slidez

38,40 € SKLZ Court Slidez
    ST73426
Tõsta oma treeninguid SKLZ Court Slidez'iga Sukeldu multifunktsionaalsesse treeningkogemusse...rohkem

Tõsta oma treeninguid SKLZ Court Slidez'iga

Sukeldu multifunktsionaalsesse treeningkogemusse meie SKLZ Court Slideziga. See ainulaadne treeningtarvik on teie võti, mis avab uued tasemed lihasjõu, põhja stabiilsuse ja üldise treeningu vilumuse vallas. Need elegantses mustas värvitoonis saadaval olevad kahepoolsed kettad toovad teie treeningrežiimi uusi horisonte.

Toote spetsifikatsioonid

Põhivärv: must
Pakett sisaldab: Kaks(2) Court Slidez ketast.
Tootja kood: SLDS-001

Kahepoolne disain

Meie SKLZ Court Slidez on kahepoolse disainiga. Need kettad on konstrueeritud ühelt poolt suure tihedusega vahukihiga ja teiselt poolt kõva plastkihiga, mis tagab mitmekülgse jõudluse igal pinnal. Kasutage kõva külge siledal ja libedal pinnal, näiteks kõvapuul või plaatidel, või vahetage see vahtpolüstri küljega, kui kasutate haarduvaid pindu, näiteks vaipu või matte.

Vabastage oma potentsiaal koos SKLZ-iga

SKLZ Court Slidez on osa SKLZi laiemast, asjatundlikult kujundatud treeningvarustuse valikust. Meie tooted on loodud nii jõudlusele orienteeritud sportlastele kui ka fitnessi harrastajatele, et aidata kõigil domineerida oma spordialal või maksimeerida oma fitnessipotentsiaali.

Dünaamiline funktsionaalsus

Need kahepoolsed kettad esitavad väljakutse teie tavapärasele treeningrutiinile, kaasates teie tuumiku nagu kunagi varem. Kasutage täielikku valikut liigutusi, mis on suunatud kogu teie tuumiku ja alakeha lihaste spektrile, arendades jõudu, stabiilsust ja suurendades teie üldist võimsust. Tänu kompaktsele disainile sobivad need ideaalselt ka reisimiseks, võimaldades teil säilitada oma treeningrutiini, kus iganes te ka viibite.

Hoidke oma treeningut igal pool

Nende väike vormifaktor muudab need slaidid suurepäraseks valikuks neile, kes on alati liikvel. Olenemata sellest, kas olete minemas ärireisile või nädalavahetusel väljasõidule, SKLZ Court Slidez mahub hõlpsasti teie pagasisse. Säilitage oma treeningrutiini järjepidevus, kuhu iganes te ka ei läheksite. Investeeri SKLZ Court Slidez'i ja saa osaks vennaskonnast, kes usub stabiilsete, järjepidevate ja

Toote number: ST73426
Põhivärv: must
Tootekood: SLDS-001
Pakend (mitmest osast koosneb): 2
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.