Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Płotki treningowe Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

7,90 €
Tootjakood: V127
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

7,90 € Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow
    ST71337
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - kollane Jääge mängust ettepoole, maksimeerige oma osavust ja...rohkem

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - kollane

Jääge mängust ettepoole, maksimeerige oma osavust ja parandage oma koordinatsioonioskusi Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 abil, mis on uuesti defineeritud ja täiustatud treeningtarvik igale tipptasemel sportlasele.

Ülevaade

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 on professionaalse tasemega aparaat, mis on spetsiaalselt loodud ideaalseks abivahendiks koordinatsioonivõime lihvimiseks väljakul. See kerge, vastupidav ja väga kaasaskantav tõkkepuu pakub sportlastele väljakutset pakkuvat platvormi täiustatud osavuse, kiiruse ja reflekside treenimiseks.

Uuenduslik disain

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 on silmatorkava kollase värviga, mis ei näita mitte ainult üldist atraktiivset disaini, vaid võimaldab ka hõlpsat nähtavust isegi hämarates valgusoludes. Tasase pinnaga varustatuna, et vähendada komistamisohtu, tõstab see takistus ohutusstandardit, tagades samal ajal optimaalse funktsionaalsuse.

Kvaliteetne konstruktsioon

Kvaliteetsetest ja vastupidavatest materjalidest valmistatud Flat Hurdle Quick 15 tagab pikaealisuse ja usaldusväärse toimimise. See tõkkepuu peab vastu rangetele treeningutele, lubades pikaealisust ja hinna ja kvaliteedi suhet.

Tehnilised andmed

Iga takistuse läbimõõt on 15 tolli, mistõttu on see sobiva suurusega erinevateks välisspordialadeks, olgu selleks siis jalgpall, tennis või korvpall. Tänu oma kergele kaalule saab seda takistust hõlpsasti kaasas kanda ja hoiustada, seega vastab see sportlaste soovitud mugavuse faktorile.

Tootja kood: V127

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 on varustatud tuntud Pro's Pro kaubamärgi garantiiga, mis on tähistatud tootmiskoodiga V127. Pro's Pro kui kaubamärk, mis on ülimalt uhke tipptasemel sporditarvikute pakkumise üle, lubab kvaliteeti, mis toetab tõeliselt mängija arengut ja jõudlust. Olenemata sellest, kas oled pädev sportlane, kes soovib oma treeninguid intensiivistada, või algaja, kes soovib oma oskusi lihvida, on Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Yellow ideaalne valik. Tõsta oma osavust ja koordinatsiooni Pro's Pro abil. Investeeri sellesse juba täna, et saavutada homme võidukas sportlik teekond!

Toote number: ST71337
Põhivärv: kollane
Tootekood: V127
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.