Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Treeningredel SKLZ Quick Ladder

44,40 €
Tootjakood: SZAJRT2005
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
1 tk.

SKLZ Quick Ladder

44,40 € SKLZ Quick Ladder
    ST73466
Soovitatavad tooted
Treeningredel Prince Play&Stay Ladder

Treeningredel
Prince Play&Stay Ladder

57,00 €
46,90 €
Säästa 18%
Treeningredel Gamma Speed Ladder
Treeningredel Gamma Speed Ladder

Treeningredel
Gamma Speed Ladder

53,00 €
46,90 €
Säästa 12%
Parandage oma kiirust ja osavust SKLZ Quick Ladderiga Kui soovid parandada oma osavust, jala...rohkem

Parandage oma kiirust ja osavust SKLZ Quick Ladderiga

Kui soovid parandada oma osavust, jala kiirust ja üldist sportlikku sooritust, on SKLZ Quick Ladder ideaalne valik. Tuntud spordivarustuse brändi SKLZ poolt välja töötatud redel on tõhus ja sujuv treeningvahend sportlastele, kes soovivad oma mängu uuele tasemele viia.

Jõudluse suurendaja

SKLZ Quick Ladder võiks olla teie usaldusväärne partner, et suurendada oma sportlikku kiirust ja kehaliste liigutuste kvaliteeti. Selle kiirredeliga treenimine võiks täiustada teie füüsilist koordinatsiooni, suurendada teie südame löögisagedust, põletada tohutult kaloreid ja seejuures soodustab oluliselt väga hästi koordineeritud kehaliigutusi, plahvatuslikku kiirust ja võrratut osavust.

SKLZ kaubamärk

SKLZ toimib tipptasemel professionaalse kvaliteediga treeningtoodete tootjana ja on tuntud oma tipptasemel spordivarustuse poolest kogu maailmas. See kaubamärk sümboliseerib kvaliteeti ja vastupidavust, mis on sportlase jõudluse arenguks hädavajalik. Seega, kui te kavatsete oma treeningule strateegilisi eeliseid tuua ja püüate olla silmapaistev sportlane, siis tutvuge SKLZ-iga ja tutvuge selle ulatusliku portfelliga võrratuist toodetest.

Väga praktiline ja paindlik

SKLZ Quick Ladderi kasutamine on kiire ja lihtne. Olenemata sellest, kas treenite jõusaalis, pargis, spordiväljakul või isegi kodus tagahoovis, saab seda redelit asetada praktiliselt igale tasasele pinnale. Lisaks sellele sobib see tänu oma kaasaskantavusele ideaalselt kaasas kandmiseks ja hoiustamiseks, kui seda ei kasutata.

Toote number: ST73466
Tootekood: SZAJRT2005
Pikkus (cm): 460
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.