Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Treeningredel Pro's Pro Agility Ladder (4 m) - orange

32,00 €

Soovituslik müügihind

30,40 € Säästa 5 %
Tootjakood: V212
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Pro's Pro Agility Ladder (4 m) - orange

30,40 € Pro's Pro Agility Ladder (4 m) - orange
    ST06617
Pitch Your Performance Up with Pro's Pro Agility Ladder - Orange (4m) Pro's Pro Agility...rohkem

Pitch Your Performance Up with Pro's Pro Agility Ladder - Orange (4m)

Pro's Pro Agility Ladder, mis on silmatorkava oranži värvi ja 4m pikk, on kohustuslik treeningtarvik sportlastele, kes soovivad parandada oma jalgade tööd ja suurendada oma osavust. Spetsiaalselt nendeks intensiivseteks treeninguteks mõeldud 10-tasandiline agility redel muudab teie nõudlikud harjutused tõhusamaks ja kaasahaaravamaks.

Vastupidav disain - valmis ekstreemseteks treeninguteks

See vastupidavust silmas pidades konstrueeritud agility redel on varustatud kümne ühtlaselt paigutatud redeliga. Vastupidavad materjalid tagavad, et redel peab vastu ka kõige karmimates treeningkeskkondades ja jätkab optimaalset sooritust. Lisaks sellele ei lisa selle elav oranž värv mitte ainult esteetilist atraktiivsust, vaid aitab ka nähtavust suurendada, muutes treeningtunnid ohutumaks ja nauditavamaks.

Mitmekülgsus kõigi teie treeningvajaduste jaoks

Redeli iga astmestik on iseseisvalt reguleeritav, mis tähendab, et saate seadistada vahed vastavalt oma treeningvajadustele. Ükskõik, kas te töötate kõrgete põlvede harjutuste, külgsuunaliste liigutuste, astmete vahele hüppamise või mõne muu osavusharjutuse kallal, see redel pakub teile paindlikkust oma raskusastme seadmiseks.

Mugav hoiustamine ja transport

Ärge muretsege selle treeningvahendi kaasas kandmise pärast, Pro's Pro Agility Ladder on äärmiselt kerge ja kaasaskantav. Sellega on kaasas käepärane kandekott, mis on mugav hoiustamiseks ja transportimiseks. Tee iga koht oma potentsiaalseks treeningpaigaks, olgu see siis park, jõusaal või kodune siseruum.

Toote number: ST06617
Tootekood: V212
Laius (cm): 50
Pikkus (cm): 400
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.