Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Koonused Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

9,00 €

Soovituslik müügihind

8,40 € Säästa 7 %
Tootjakood: 100277
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
1 tk.

Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

8,40 € Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue
    ST74257
Yakimasport Kuuekandiline ketaskoonus 10P - sinine Toote ülevaade Tõsta oma treeningud...rohkem

Yakimasport Kuuekandiline ketaskoonus 10P - sinine

Toote ülevaade

Tõsta oma treeningud professionaalsele tasemele Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P sinisega. Meie treeningkoonused on spetsiaalselt mõeldud erinevateks harjutusteks ja harjutusteks tenniseväljakul, suurendades teie osavust, kiirust ja koordinatsioonioskusi. Need treeningkoonused, mis on valmistatud detailidele tähelepanu pöörates ja järeleandmatult pühendudes kõrgele kvaliteedile, on tõeliselt klassile omaselt.

Omadused ja spetsifikatsioonid

Värv: Elavat sinist tooni ei lisa mitte ainult värvipoppi teie treeningvahenditele, vaid suurendab ka nähtavust välitreeningute ajal, tagades seeläbi optimaalse funktsionaalsuse. Nende koonuste põhivärv on sinine, et anda teile elav ja atraktiivne treeningseadistus. Suurus: Need kuuekandilised kettakoonused on 20 cm läbimõõduga, mis teeb neist ideaalse suuruse mitmesuguste osavus- ja kiirusharjutuste jaoks. See erakordne suurus pakub palju ruumi kiireks jalgade tööks ja keerulisteks mustriteks, ilma et see takistaks teie sooritust. Kuusnurkne disain: Silmatorkav kuusnurkne kuju tagab suurepärase stabiilsuse kõikidel pindadel. Olenemata sellest, kas harjutate murul, tsemendil või kunstmuruväljakul, jäävad need koonused püsti ja paigale, tagades usaldusväärse soorituse ka kõige intensiivsemate treeningute ajal. Ühendatavus: Nautige võimalust ühendada need koonused teiste tarvikutega, mis võimaldab teil kohandada oma treeningkogemust vastavalt teie vajadustele. Ehitage keerulisi harjutusi või looge ulatuslikke treeningradasid - nende koonuste abil on piirid piiritletud. Tootja kood: Tootel on tootja kood 100277, et kontrollida selle ehtsust ja tagada, et saate tõepoolest tippkvaliteediga varustust, mille eest olete maksnud.

Täienda oma treeningut koos Yakimasportiga

Nende koonuste lisamine oma rutiinile pakub lugematuid eeliseid. Alates kiirema jalgade töö arendamisest kuni üldise väljakuteadlikkuse suurendamiseni on need treeningkoonused teie pilet suurepärase tulemuslikkuse saavutamiseks. Pea meeles, et parimad sportlased ei treeni seni, kuni nad saavad seda õigesti teha; nad treenivad seni, kuni nad ei saa seda valesti teha. Tee Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - Blue, osa

Toote number: ST74257
Tootekood: 100277
Põhivärv: sinine
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.