Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Koonused Pro's Pro Marking Hexagon - 50P

23,90 €
Tootjakood: V215
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Saadaolev kogus:
4 tk.

Pro's Pro Marking Hexagon - 50P

23,90 € Pro's Pro Marking Hexagon - 50P
    ST28322
Vabastage oma sisemine sportlane koos Pro's Pro Marking Hexagoniga - 50P Pro's Pro Marking...rohkem

Vabastage oma sisemine sportlane koos Pro's Pro Marking Hexagoniga - 50P

Pro's Pro Marking Hexagon - 50P on loodud tennisetreenerite ja -sportlaste vajaduste rahuldamiseks ja ületamiseks ning on parim valik, kui eesmärgiks on strateegilised, mitmekülgsed ja dünaamilised tennisetreeningud. See komplekt sisaldab 50 kvaliteetset treeningmärki, mis tagavad teie treeningu eesmärkide saavutamise täpsuse, järjepidevuse ja professionaalsuse.

Toote omadused

Pro's Pro Marking Hexagon - 50P on mitmekülgne ja uuenduslik ning pakub hulgaliselt funktsioone, mis eristavad seda ja pakuvad ülimat treeningkogemust. 1. Mitmevärviline komplekt: Pro's Pro Marking Hexagon - 50P ei ole ainult kvantiteedis - see on ka visuaalne eristamine. Komplektis on 50 kuuekandilist markerit viies erinevas värvitoonis, mis võimaldab teil luua väljakul erinevaid treeningtsoone või -süsteeme. 2. Suurepärased mõõtmed: Iga kuusnurkse markeri läbimõõt on 20 cm, mis pakub piisavalt ruumi strateegiliseks paigutamiseks ja identifitseeritavaks märgistamiseks väljakul. 3. Vastupidav konstruktsioon: Need markerid on valmistatud vastupidavaks jõulistele treeningutele ja erinevatele ilmastikutingimustele ning pakuvad usaldusväärsust ja vastupidavust, muutudes põhiliseks treeningkaaslaseks.

Pro's Pro Marking Hexagon - 50P eelised

Pro's Pro Marking Hexagon - 50P valimine teie tennisetreeninguteks kannab endas mitmeid eeliseid. 1. Treeningu mitmekülgsus : alates lihtsatest soojendustest kuni keeruliste väljakustrateegiateni, see terviklik komplekt rahuldab erinevaid treeningvajadusi. 2. Lihtne paigutus: Mitmevärvilised ja elujõulised, hõlbustavad lihtsat seadistamist, lisades samal ajal teie treeningutele visuaalset atraktiivsust. 3. Vastupidavus ja jõudlus: Need markerid ei pea vastu mitte ainult lugematutele intensiivsetele treeningtundidele, vaid hõlbustavad ka teie kui sportlase kasvu, suurendades teie tugevaid külgi ja parandades järk-järgult teie nõrku külgi. 4. Lihtne hoiustada ja transportida: Kerged ja kompaktsed, neid markereid on lihtne kaasas kanda igale treeningule

Toote number: ST28322
Tootekood: V215
Põhivärv: mitmevärviline
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.