Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Põhigrip Wilson Dual Performance Grip - black

14,00 €

Soovituslik müügihind

11,90 € Säästa 15 %
Palli kleepuvus: märg
Kamm: jah
Tootjakood: WR8414701BK
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 3-4 päevaga jooksul
Variandid:
Põhigrip Wilson Dual Performance Grip - green
Wilson Dual Performance Grip - green
rohkem
Saadaolev kogus:
4+ tk.

Wilson Dual Performance Grip - black

11,90 € Wilson Dual Performance Grip - black
    ST81997
Wilson Dual Performance Grip - Must Avastage uus eelis oma reketimängus Wilson Dual...rohkem

Wilson Dual Performance Grip - Must

Avastage uus eelis oma reketimängus Wilson Dual Performance Gripiga, mis on elegantses mustas värvitoonis. See suurepärase mugavuse ja erakordse jõudlusega tennisegrip on mõeldud kirglikule ja täiuslikkust ihkavale mängijale.

Täpne Käsitöö Parema Jõudluse Nimel

Wilson Dual Performance Grip, millel on ainulaadne perforeeritud pind, on konstrueeritud suurepärase niiskusjuhtimise tagamiseks. Perforeeringud aitavad higil paremini ära voolata, hoides käepideme kuivana ja kindlalt käes ka kõige intensiivsemate mängude ajal.

Antibakteriaalne Kate Tervise ja Hügieeni Nimel

See käepide on varustatud uuendusliku antibakteriaalse kattega, mis on tehnoloogiliste edusammude tulemus. See aitab hävitada mikroorganisme, hoides teie varustuse puhtana ja takistades mikroobide levikut, edendades isiklikku ja spordihügieeni.

Toote number: ST81997
Ülemähkimiste arv: 1
Palli kleepuvus: märg
Materjal: sünteetiline
Tootekood: WR8414701 WR8414701BK
Põhivärv: must
Kamm: jah
Kõige väiksemad detailid mängivad sageli tennisemängus väga olulist rolli. Üheks nendest...rohkem
Kuidas valida tennisereketile grippi

Kõige väiksemad detailid mängivad sageli tennisemängus väga olulist rolli. Üheks nendest detailidest on õige ja puhas liimlint ehk grip. Saame eristada asendusgrippe (põhigrippe) ja pealisgrippe. Asendusgripid on olemas iga reketi jaoks, mille ostate. Need on valmistatud plastikust või nahast ja nende paksus on umbes 2 mm. Nende põhiomadusteks on: imendumine, mugavus, paksus. Pealisgripid on õhemad, paksusega u 0,4-0,7 mm. On kasutatud tavalisi grippe, sõltuvalt mängija eelistustest ja gripi paksusest. Märgi pealisgrippe tuntakse hea, kindla gripina, samas kui kuivad gripid on abiks higiste käte puhul. Nad muudavad reketi käepideme kergelt paksemaks, sõltuvalt mähkimismeetodist ja tugevusest. Pealisgripid tuleks ümber vahetada, kui nad kaotavad oma omadused ja muutuvad nähtavalt määrdunuks. 

Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.