Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisekeeled Solinco Dragon Eye (200 m) - yellow/black

Viimane hind: 176,40 €
See toode ei ole praegu saadaval, kuid võib-olla oled huvitatud järgnevast:
Viimane hind: 176,40 €
Tootjakood: 1920107
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
See toode sisaldab tasuta saatmist
Toode ei ole saadaval
MITMEKAUPA OSTES:
Kogus Ühiku hind
alates 2 tk. 163,90 €
See toode ei ole praegu saadaval, kuid võib-olla oled huvitatud järgnevast:
SINU JAOKS VALITUD
176,40 € Solinco Dragon Eye (200 m) - yellow/black
    ST64427.1
Solinco Dragon Eye Squash String (200 m) - kollane/must) Solinco Dragon Eye squashi nöör -...rohkem

Solinco Dragon Eye Squash String (200 m) - kollane/must)

Solinco Dragon Eye squashi nöör - esmatähtis tippklassi nöör, mis on loodud sinu soorituse parandamiseks squashiväljakul. See tippkvaliteediga nöör on mõeldud teie mängu piiride avardamiseks. Solinco Dragone Eye pakub maksimaalset kontrolli ja jõudu. Ainulaadse disainiga, kollase ja musta värvikombinatsiooniga. Kollane värv tagab hea nähtavuse ja võimaldab teil kergesti jälgida palli lendu.

Tehnilised andmed

Solinco Dragon Eye südamik on ehitatud multifilamenttehnoloogiaga, mis tagab võrratu jõu ja erakordse tunnetuse. See struktuur võimaldab palliga hõlpsasti manipuleerida, andes teile eelise vastaste ees. Kaitsvate filamentkestega kaetud nöör lubab hämmastavat löögitäpsust, aidates teil oma mängu täielikult kontrolli alla võtta. Veelgi enam, selle vastupidav pind lisab täiendava vastupidavuse, võimaldades pikaajalist kasutamist ilma kulumisohuta ja säilitades oma jõudluse järjepidevuse kogu eluea jooksul. See unikaalselt valmistatud string sobib kõige paremini nõudlikele spordiharrastajatele, mis tõstab jõudluse piire, taludes samal ajal intensiivset mängu.

Põhivärv - kollane

Selle toote peamiseks visuaalseks tunnuseks on elav kollane värvus. Sportige seda elavat kollast nööriga oma squashmängijas ja paistke väljakul silma. Tegemist ei ole ainult silmatorkava välimusega, vaid kollane toon tagab suure nähtavuse, mis võimaldab teil palli teed hõlpsasti jälgida.

Lõppmärkus

Ükskõik, kas püüdled parema kontrolli, maksimaalse jõu või pikaajalise vastupidavuse poole, Solinco Dragon Eye squashnöör on vahend, mida vajad, et viia oma mäng järgmisele tasemele. See nöör, mida usaldavad professionaalsed squashimängijad kogu maailmas, on pühendunud võrratule jõudlusele, optimaalsele vastupidavusele ja särasele stiilile. Lase squashimängu meisterdamine olla sinu eesmärk ja lase Solinco Dragon Eye squashnööril olla võtmeks, mis viib su soorituse tippu. Märkus: Iga Solinco Dragon Eye squashnööri pikkus on 200 meetrit. Vabastage ülim võimsus ja kontroll nagu kunagi varem.

Toote number: ST64427.1
Tootekood: 1920107
Keele profiil: pehme
Sruktuur: mitmekiuline
Materjal: co-polyester
Keele pikkus: 200
Omadused: tunne kontroll dünaamiline
Põhivärv: kollane
Tennisereketi jõuallikaks on tema keeled – vähemalt nii me ütleme. Aga see on tõsi. Mängu...rohkem
Kuidas valida tennisereketile keeli?

Tennisereketi jõuallikaks on tema keeled – vähemalt nii me ütleme. Aga see on tõsi. Mängu kvaliteet sõltub oluliselt keele tüübist ja tema pingusest (mõõdetuna kilogrammides 20 ja 30kg vahemikus). Tänapäeval on üha rohkem reketeid müügil ilma keelteta. See tuleneb sellest, et iga tennisist tahab valida keele ja selle pinguse vastavalt oma eelistustele. Väga sageli on soovitatud vahetada ostes peal olev keel (kui ta peal on) välja  uue vastu. Tehases pandud pingus koos möödunud ajafaktoriga võivad viia nõrga mänguni, hoolimata sellest, et sai valitud hea reket. Keelt valides pead arvestama selle elastsust ja läbimõõtu. Pingus, mille jaoks keel on arvestatud, on tavaliselt tootja poolt antud ja sõltub enamasti raami vastupidavusest. Keeltel on üks oluline puudus - neid tuleb regulaarselt vahetada. Keele vahetamise sagedus sõltub peamiselt mängija löökide tugevusest, mängu sagedusest; keele läbimõõdust; pallide tüübist (rasked pallid põhjustavad keele kiiremat purunemist); juhusest (ebapuhas löök raami pihta); keele niiskusest (loomasoolest valmistatud looduslikud keeled katkevad eriti sageli). Keeli on soovitatav vahetada vähemalt üks kord aastas, isegi kui need ei ole  katki läinud. Seda sellepärast, et keel kaotab aja jooksul mõningaid omadusi: eriti elastsust temperatuuri muutustel ja pingust, mis väheneb mängimise tagajärjel. Me ei kohanda keelt reketiga. Keele valime mängustiili ja enda eelistusi arvestades.

Keelte tüübid

On olemas mitut sorti tennisereketi keeli, sõltuvalt sellest, millisest materjalist ja kuidas nad on valmistatud. Materjalide osas saame eristada: kõige vähem mugavad (traat), mugavamad keeled, pehmed (polüestrist keeled), sünteetilised, kõige mugavamad, kuid samas kallid naturaalsed keeled, mis on kõige vähem vastupidavad. Arvestades struktuuri, saame eristada monofilamentseid ja mitmekihilisi keeli - väga mugavad kombinatsioonina, hea mängitavuse ja vastupidavusega. Nende kahe ekstreemsuse vahel on variatsioonid: alates südamikust ühe kattega, mitme kattega ja erilise välimise kattega (nelinurkne ristlõige) kuni erinevate materjalide kasutuseni samade keelte puhul.

Keele pingus

Keele pingus on väga oluline löögi kontrollimiseks ning keele paindlikkuseks ja vastupidavuseks. Keele pinguse vähendamine muudab keele mugavamaks (vähendab paremini vibratsiooni) ja elastseks. Ilmub „batuudiefekt“, mis põhjustab jõu suurenemist ja kontrolli vähenemist. Kõrgem keelepingus tekitab vastupidist reaktsiooni.

Läbimõõt

Keele läbimõõt mõjutab eriti vastupidavust ja paindlikkust. Keele läbimõõt on täpsustatud millimeetrites vahemikus 1,1-1,4 mm. Mida väiksem on keele läbimõõt, seda suurem on paindlikkus. Mida suurem on paindlikkus, seda suurem on “batuudiefekt” ja seda kiirem on pall, kuid samas mida rohkem paindlikkust, seda tuntavam on vibratsiooni vähenemine (rohkem mugavust). Paksem keel tähendab kõvemat keelt – vibratsiooni halvemat vähendamist –ja vähem mugavust. Mängijad, kes kasutavad palju pöörlemist, peaksid valima õhema keele, sest see aitab pöörlemist genereerida. Kuid mida õhem on keel, seda vähem on vastupidavust. Lisaks sellele sõltub keele suurus keele  mustrist. Keele mustri sulgemiseks tuleks valida õhema suurusega keel.

Keele mängitavus ja vastupidavus

Kahjuks on nii, et mida mängitavam on keel, seda vähem vastupidav ta on. Suurimat vastupidavust pakuvad paksud ühekiulised keeled, samas kui õhukesed mitmekiulised ja looduslikud keeled tagavad parima mängitavuse. Kõik praegu turul saadaval olevad keeled on nende kahe keeletüübi kombinatsioon ning kujutavad endast kompromissi mängitavuse ja vastupidavuse vahel. Ei ole olemas keeli, mis garanteerivad mõlema keele parameetreid.

Reeglid, mida keele väljavahetamisel tasub järgida

- õhemad keeled genereerivad pöörlemist paremini

- pehmemad keeled vähendavad vibratsiooni paremini kui raskemad keeled

- õhemad ja paindlikumad keeled võimaldavad kiiremat pallilööki

- õhemad keeled tuleks valida reketite jaoks, millel on suletud keelemustrid ja väiksem pea suurus

- väga jäikade reketite puhul ei maksa kasutada väga kõvu ja pakse keeli

- jäigad, monofilamentsed keeled on vastupidavamad

- multifilamentsed keeled on mugavamad, kuid vähem vastupidavad

- paindlikud keeled pakuvad paremat kiirendust kui jäigad keeled  

- suletud keelemustrid (nt 18/20) pakuvad paremat kontrolli, kuid neil on vähem jõudu ja vinti (pöörlemisvõimet)

- avatud keelemustrid

- avatud keelemuster (nt 16/19) suurendab jõudu ja pöörlemisvõimet, samas on kontroll nõrgem

- suuremate peadega reketid pakuvad paremat dünaamikat ja pöörlemisvõimet, kuid vähendavad kontrolli

- kõrgemad keelepingused pakuvad paremat kontrolli ja pöörlemisvõimet

- madalam keelepingus pakub paremat dünaamikat ja pöörlemisvõimet („löögid tungivad sügavamale reketi sisse“), kuid kontroll ja vastupidavus on kehvem

- õhukesed keeled on tervislikumad ja mängitavamad, kuid vähem vastupidavad

-paksemad keeled pakuvad paremat vastupidavust

-paindlikud keeled on mugavamad, eriti tennise küünarnukiga mängijate jaoks.  Samas pakub see paremat pöörlemisvõimet ja jõudu, ehkki vastupidavus väheneb. 

-jäigad keeled pakuvad paremat vastupidavust, kuid samas on mängu mugavus ja jõud väiksemad 

Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.