Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisesokid Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green

16,00 €

Soovituslik müügihind

13,90 € Säästa 13 %
Tootjakood: J2GX1055Z-98
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
Variandid:
Tennisesokid  Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
rohkem
13,90 € Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green
    ST91560.2
Toote tipphetk: Mizuno Active Training Mid 2P - must/heleroheline Sukeldu terviklikesse...rohkem

Toote tipphetk: Mizuno Active Training Mid 2P - must/heleroheline

Sukeldu terviklikesse treeningutesse uusimate Mizuno Active Training Mid 2P sokkidega, mis on sisustatud musta ja helerohelise värvi dünaamilises duos. Need sokid ümbritsevad stiili, mugavuse ja jõudluse täiuslikku sulandumist.

Suurepärane mugavus ja sobivus

Need Mizuno sokid on kunstlikult valmistatud pehmest, meeldivast materjalist, mis on loodud selleks, et pakkuda sulle ülimat mugavust. Anatoomiline disain eeldab täiuslikku sobivust nii teie paremale kui ka vasakule jalale, pakkudes võrratut tuge, kui tegelete rangete tegevustega. Tugevdused kanna ja varbaosas suurendavad veelgi mugavust ja löögiabi. See läbimõeldud detail võitleb võimalike pingete ja tugevate löökide vastu, võimaldades teil tegutseda oma tipptasemel, ohustamata seejuures jala tervist ja ohutust.

Mõeldud suurendama haardumist ja jõudlust

Aluspinnal on spetsiaalsed silikoonjäljed, mis vähendavad libisemist, andes teile seega kindlustunnet, et võtta vastu mis tahes maastikul ja ilmastikutingimustes. Olenemata sellest, kas oled jõusaalis või läbid karmi rada, tagavad need sokid püsiva haardumise, et tunned end turvaliselt jalgadel.

Tehnoloogiline infusioon tagab suurepärase niiskusjuhtimise.

Mizuno Active Training Mid 2P sokid on valmistatud materjalist, mis juhib tõhusalt higi ja niiskuse ära, tagades, et su jalad jäävad kuivaks ja värskeks. Mizuno moodsa DryLite-tehnoloogiaga varustatud sokid hõlbustavad suurepärast niiskusjuhtimist ja aurustumist, mis kestab kogu treeningute vältel. Sisuliselt ühendavad Mizuno Active Training Mid 2P sokid - must/heleroheline - suurepäraseid disaini detaile ja täiustatud tehnoloogiat. Need on ideaalne kaaslane
Toote number: ST91560.2
Logo värv: mitmevärviline
Soki pikkus: lühikesed sokid
Tootekood: J2GX1055Z-98
Põhivärv: mitmevärviline
Paar: 2 paari
Materjal: 72% nylon, 19% guma, 9% poliuretan
Tehnoloogiad
DRYLITE
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.