Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisesokid Mizuno DryLite Training 3P - black/melange/soleil

13,00 €

Soovituslik müügihind

11,40 € Säästa 12 %
Tootjakood: 32GX2505Z-96
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
11,40 € Mizuno DryLite Training 3P - black/melange/soleil
    ST91619.1
Mizuno DryLite Training 3P sokid - must/melanž/soolo Astu uuele mugavuse ja toetuse tasemele...rohkem

Mizuno DryLite Training 3P sokid - must/melanž/soolo

Astu uuele mugavuse ja toetuse tasemele Mizuno DryLite Training 3P sokkidega. Need tipptasemel sokid on loodud sinu sportliku soorituse parandamiseks ja on saadaval elegantses must/melange/soleil värvitoonis, mis lisab garanteeritult stiilse tooni sinu spordirõivaste kollektsiooni.

Valmistatud mugavuse jaoks

Need Mizuno DryLite sokid on valmistatud mugavast, soonilisest kangast, mis tagab optimaalse hingavuse. Suurepärane materjal tagab, et teie jalad püsivad jahedad ja värsked, olenemata treeningute intensiivsusest. Need sokid sobivad suurepäraselt jooksmiseks, jõusaalitreeninguteks, sportimiseks või lihtsalt igapäevaseks kandmiseks.

Tugevdatud tugi ja pehmendus

Mizuno DryLite Training 3P sokkidel on tugevdatud varba- ja kannapiirkonnad, mis tagavad jalale parema toe ja pehmenduse. See strateegiline disain vähendab löögisurvet ja kaitseb teie jalgu võimalike vigastuste eest, võimaldades teil ületada piire ja oma treeningueesmärke.

Optimaalne sobivus

Iga paar on viimistletud elastsete mansettidega ülaosas, mis tagavad täiusliku ja turvalise istuvuse. Need jäävad jalga, ilma et need oleksid liiga kitsad või alla libisevad, mistõttu on need DryLite sokid ideaalsed mis tahes sportlikuks tegevuseks. Mitmekülgne disain võimaldab neid hõlpsasti sobitada oma lemmik sporditossudega, edendades teravat ja moodsat välimust.

Kogege märkimisväärset segu stiilist, mugavusest ja paremast sooritusvõimest Mizuno DryLite Training 3P sokkidega - see on vajalik täiendus teie spordivarustusele.

Toote number: ST91619.1
Logo värv: mitmevärviline
Soki pikkus: pikad sokid
Tootekood: 32GX2505Z-96
Põhivärv: mitmevärviline
Paar: 3 paari
Materjal: 95% poliester, 3% nylon, 2% spandex
Tehnoloogiad
DRYLITE
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.