Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisesokid Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey

13,00 €

Soovituslik müügihind

10,40 € Säästa 20 %
Tootjakood: J2GX8700Z-98
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 2-3 päevaga jooksul
10,40 € Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey
    ST91605.2
Mizuno DryLite Endura Trail sokid 1P - must/hall Tutvustame Mizuno DryLite Endura Trail sokid,...rohkem

Mizuno DryLite Endura Trail sokid 1P - must/hall

Tutvustame Mizuno DryLite Endura Trail sokid, mis on sinu ideaalne kaaslane sportlikel välitingimustes. Need on disainitud pakkuma suurepärast mugavust ja tuge ning on stiilse musta/halli värvi, tagades, et iga samm viib sind edasi stiilselt ja funktsionaalselt.

Kvaliteetne materjal ja disain

Pehmest, mugavast kangast valmistatud sokid on midagi enamat kui lihtsalt jalasääred; need on vormitud optimaalse mugavuse tagamiseks. Sobivuse parandamiseks on need anatoomiliselt kujundatud nii, et need sobivad eraldi paremale ja vasakule jalale. Selline täpsus välistab ebamugavustunde ja tagab mugava istuvuse, mis võimaldab teil vaevata kõndida, joosta või joosta.

Võrguvõrgustiku tsoon lisamugavuse tagamiseks

Intelligentse disaini pakutava mugavuse lisamiseks on neil sokkidel spetsiaalsed võrkpaneeliga tsoonid. See geniaalne lisa mängib olulist rolli sokkide mugavuse suurendamisel, hõlbustades suuremat ventilatsiooni. Selle tulemusel jäävad jalad värskeks, soodustades ideaalset keskkonda pikemaajaliseks kasutamiseks, eriti intensiivse füüsilise tegevuse ajal.

DryLite tehnoloogia tagab ülima kuivuse

Rakendades tipptasemel DryLite tehnoloogiat, tõmbavad need trailsokid võimekalt niiskust ära, hoides jalad kuivana. Tänu sellele fantastilisele omadusele ei pea te enam muretsema niiskuse ja higist põhjustatud ebamugavustunde pärast suure intensiivsusega tegevuste või soojade ilmastikutingimuste ajal. Mizuno DryLite Endura Trail sokid tagavad kuivuse ja mugavuse, pakkudes täiuslikke tingimusi, et su jalad saaksid anda oma parima tulemuse.

Lisatud jalatsi kaitse

Need välistingimustes kasutamiseks mõeldud sokid pakuvad ka eeskujulikku jalakaitset. Olenemata sellest, kas te matkate või jooksete
Toote number: ST91605.2
Logo värv: hall
Soki pikkus: keskmised sokid
Tootekood: J2GX8700Z-98
Põhivärv: must
Paar: 1 paar
Materjal: 52% poliester, 43% nylon, 5% spanedx
Tehnoloogiad
DRYLITE
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.