Tasuta saatmine Eestisse  129 €
Tasuta saatmine Eestisse 129 €
Tagastamine 30 päeva jooksul
Tagastamine 30 päeva jooksul
Rohkem kui 17 000 toodet
Rohkem kui 17 000 toodet

Tennisesokid Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue

12,00 €

Soovituslik müügihind

10,90 € Säästa 9 %
Tootjakood: 67UU950-83
Osta ja säästa
Lojaalsusprogrammiga
Tarne Eestis 3-4 päevaga jooksul
10,90 € Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue
    ST91555.3
Mizuno DryLite Training Mid 3P sokid - must/heleroheline/Maui sinine Väljenda oma stiili ja...rohkem

Mizuno DryLite Training Mid 3P sokid - must/heleroheline/Maui sinine

Väljenda oma stiili ja tõsta oma jõudlust Mizuno DryLite Training Mid 3P sokkidega. Värskendava musta, helerohelise ja maui-sinise värvikombinatsiooniga sokid on ideaalne aksessuaar, et uuendada oma treeningriietust.

Kõrgeim mugavus, ülimuslik jõudlus

Mizuno DryLite Training Mid 3P sokid on oskuslikult valmistatud ülipehmest ja mugavast materjalist. Kangas on disainitud nii, et see tagab mugava istuvuse, tekitamata ebamugavustunnet. Disainiprotsessi käigus on arvestatud sportlaste heaoluga, et tagada ülimalt mugavate sokkide loomine, mida saab kanda kogu päeva jooksul ilma ebamugavustundeta.

Spetsiaalsed võrkpaneelide tsoonid

Mis eristab Mizuno DryLite Training Mid 3P sokke nende kolleegidest, on disainis sisseehitatud spetsiaalsed võrkpaneelide tsoonid. Need uuenduslikud omadused suurendavad üldist mugavust, suurendades jalgade ventilatsiooni, hoides need värskena ja jahedana kõrge intensiivsusega treeningute ajal. Teisisõnu, ütle hüvasti ebamugavate higistavate jalgadega.

DryLite tehnoloogia: Kuivad ja mugavad jalad

Mizuno DryLite Training Mid 3P sokid kasutavad ainulaadset DryLite tehnoloogiat. See märkimisväärne omadus juhib tõhusalt higi ja niiskuse ära, hoides jalad kuivana ja pakkudes optimaalseid tingimusi treeninguks. DryLite'i funktsioon tagab, et isegi kõige intensiivsemate treeningute ajal jäävad su jalad kuivaks, hoides sind keskendunud oma treeningueesmärkide saavutamisele.

Toote number: ST91555.3
Logo värv: mitmevärviline
Soki pikkus: lühikesed sokid
Tootekood: 67UU950-83
Põhivärv: mitmevärviline
Paar: 3 paari
Materjal: 97% poliester, 3% poliuretan
Tehnoloogiad
DRYLITE
Esitate tellimuse EL-is registreeritud ettevõttele, mistõttu hinnad teie tellimusel on näidatud ilma käibemaksuta. Pärast tellimuse vormistamist saate koos kaubaga meilt 0% käibemaksuga arve.